Servicii Cazare Austria

Servicii Cazare Austria 

In cautarea celui mai potrivit loc de cazare in Austria, in special la Viena, turistul trebuie sa tina cont de serviciile reale oferite, calitatea si costul acestor servicii si in primul rand trebuie verificat  daca aceste servicii sunt incluse in pretul cazarii , pentru a evita surprizele neplacute…

Majoritatea hotelurilor afiseaza, in scop de marketing,  un pret al camerei mai mic decat cel real de la receptie, fara a include micul dejun, taxele locale sau parcarea. Dupa cum stiti, surpriza vine odata cu plata, cand micul dejun costa intre 7 si 15 euro/persoana, in functie de categoria hotelului, taxele locale 3 euro/persoana iar parcarea masinii peste 10 euro/zi  !!!

La aceste costuri se adauga bineinteles transportul in comun vienez, masina ramane de regula la hotel, deoarece parcarea in Viena este scumpa si totodata nesigura pentru cei care nu stiu unde si nu stiu cum se poate parca GRATUIT si fara stress !

Servicii Cazare Austria la pensiuni 

Pensiunea LUCINEL 1
Servicii Cazare Austria

Pe langa serviciile de inalta calitate oferite, servicii care vor fi enumerate mai jos si care sunt bineinteles incluse in pretul cazarii, taxele locale – pe care le achitam pentru oaspetii nostri –
nu sunt nici macar pomenite in ofertele noastre, ele fiind
automat incluse !!

Dotari si servicii incluse la Pensiunea LUCINEL 1 :

– Parcare + Mic dejun,

– Intampinarea oaspetilor cu prajituri si diverse bauturi etc…

– Ajutor la cararea bagajelor,

– Aer conditionat,

– Toate camerele au baie proprie,

– Internet Wi Fi,

– Gradina mare cu pomi fructiferi,

– Terasa, foisor, mese si banci, gratar

– Loc de joaca pentru copii, cu trambulina, leagan, masa de tenis, cos de baschet

– Intocmirea unui program de vizitare a Vienei, care include toate obiectivele turistice reprezentative (peste 75 de muzee), informatii detailate despre zonele de mare interes si totodata sprijinim oaspetii nostri in tot ce doresc sa intreprinda aici la Viena sau in Austria !

– Aparat GPS pe perioada sejurului, pentru cei care nu au navigator.

Din pacate nu toti oaspetii nostri vin la Viena pentru a vizita orasul..Tot mai multi dintre oaspetii nostri romani, vin la Viena pentru consultatii medicale, diagnoze de specialitate sau pentru interventii chirurgicale atat simple cat si complicate. Sprijinim oaspetii nostri, bineinteles cu mare placere si in aceasta situatie mai putin placuta:

– Programarea la medici, clinici sau spitale, negocierea onorariilor cu medicii sau cu spitalele etc.

– Insotim la cerere oaspetii nostri, traducem convorbirile cu medicii, oferim asistenta si sprijin in aceasta directie.

Servicii Cazare Austria la hoteluri 

Servicii Cazare Austria
Servicii Cazare Austria

Conditii de cazare excelente in hoteluri de 3 si 4 stele, totodata servicii incluse in pretul camerei:

– Parcare pentru autoturisme cat si pentru autocare, legitimatie de acces in centrul istoric in perioada targului de Craciun pentru autocare,

– Mic dejun,

– Informatii turistice, scrise in limba romana, cu toate detaliile necesare pentru ca oaspetii nostri sa petreaca un sejur cat mai placut cu putinta !

Oferim parcare si pe o durata mai mare (5 euro/zi/autoturism) pentru  oaspetii nostri care zboara de la Viena  spre alte destinatii si fac un popas la noi.

CAZARE AUSTRIA – Cele mai bune si ieftine Servicii Cazare Austria