CAZARE VIENA

SHOPPING LA VIENA

SHOPPING LA VIENA –¬†Bucuria Cumparaturilor !

 

SHOPPPING LA VIENA
SHOPPING LA VIENA

Shopping la Viena ?? Fara indoiala !!  Viena este una dintre cele mai indragite destinatii turistice europene, unde turistii pot imbina in mod eficient un sejur memorabil cu bucuria cumparaturilor. Fie ca vorbim despre magazine mici, cochete, amplasate in centrul orasului de-a lungul principalelor artere, sau despre mall-uri si centre comerciale ce adapostesc sute de magazine, din Viena se poate cumpara orice; de la haine in trend la electronice de ultima generatie si accesorii pentru casa la obiecte de arta si delicii culinare mai mult sau mai putin specifice bucatariei austriece.

Shopping la Viena

SHOPPING LA VIENA – Mariahilferstrasse !

Pe stradutele din centrul Vienei cumparatorul are la dispozitie magazine de mici dimensiuni, dar si magazine cu prestigiu, ce apartin unor branduri renumite. Probabil cea mai cunoscuta strada de shopping la Viena este Mariahilferstrasse, de-a lungul careia se desfasoara magazine mai mari, cu etaje, amplasate in armonie cu magazinele mai mici, tipic vieneze, printre care si-a facut loc si cateva cafenele si restaurante cochete.

 

SHOPPING LA VIENA – SCS Mall sau Parndorf !

O alta varianta de shopping la Viena, o reprezinta mall-urile si marile centre comerciale din vecinatatea Vienei, cum sunt Shopping City Sud (SCS) si outlet-ul din Parndorf. Aici, turistii au de ales dintre ofertele a sute de magazine, atat branduri consacrate cat si marci care nu au patruns inca pe piata romaneasca. Avantajul unui shopping la Viena este ca indiferent de varsta, preferinte sau buget, turistii au la dispozitie numeroase oferte din care nu trebuie decat sa aleaga.

Ceea ce este de retinut despre programul magazinelor din Viena este ca majoritatea sunt deschise intre orele 9 (dimineata) si 18-19, iar duminica sunt inchise. Exceptie fac cateva magazine amplasate central, in general cele de suveniruri.

Cazarea la pensiunea Lucinel, care se afla la doar 15 minute de mers cu masina de centrul Vienei, reprezinta cea mai buna alegere pentru o astfel de experienta completa de turism si shopping la Viena.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *